h1

1. luukku

1 joulukuun, 2010

Very first video game

Super Mario Bros 3


Super Mario Bros 3 ei oikeasti ole ensimmäinen videopeli, jota anka on pelannut, vaan tämä kyseenalainen kunnia kuuluu Nebulukselle tai muulle vastaavalle hurupääpelille. SMB3 on kuitenkin ensimmäinen videopeli, josta on muitakin muistoja kuin epämääräistä pyörimistä tornin ympäri, joten se saa edustaa ankan pelitaipaleen herkkää alkua joulukalenterissa.

Miksi SMB3? Koska konsoli+peli -startteripakkaukset olivat tyypillisiä jo 90-luvun alussa, ja kun veljeni pienillä kätösillään kantoi kotiin uutuuttaan kiiltävän Nintendo Entertainment Systemin, paljastui sen uumenista myös Super Mario Bros 3. Osittain tästä syystä kyseisellä pelillä on monet muut varjoonsa jättävää nostalgia-arvoa, josta kirjoittamista olen säästellyt oikeaa hetkeä varten. Kuribon sukka (sukka!!), tanukipuku, pienet goombanpoikaset ja jättimaailma! Vesikenttä jääkenttä pilvikenttä juoksuhiekkakenttä hullu stalkkeriaurinko infernaalinen tykistö ja maailman häiritsevin karvakäsi ja ja ja puhetulvaa on vaikea pysäyttää kerran vauhtiin päästyään, joten SMB3:een tullaan varmasti palaamaan paremmalla ajalla ja tunteen palolla. Mario Mario, mistä kaikesta sinua voikaan syyttää, nyt ja ajasta ikuisuuteen!

2 kommenttia

  1. Tässä menneenä vuonna tuli pikkuveljeni hankkineeksi yhä toimivalle Super Nintendollemme Super Mario All Stars -kokoelman. Aivan hämmästyin, kun huomasin, miten paljon muistin SMB3:sta. Muistot olivat jotain epämääräisiä tuntemuksia siitä, mistä löytyi salakäytäviä tai milloin oli tulossa vastaan jotain vaarallista. Läpipeluu oli varsinainen nostalgiatrippi!

    Se vihainen aurinko on hyvin, hyvin pelottava. O_O


    • Tiedän tunteen! Jotkut kentät ovat paremmin muistissa kuin toiset, mutta jokin vaistomainen tunne siitä mitä luvassa on iskee helposti huterammissakin paikoissa. Pieni kutina siitä että ”tässä oli jokin juju, mutta mikä?” esimerkiksi salapaikkojen läheisyydessä saattaa välillä tehdä hulluksi.

      Niskassa hengittävä, päällekäyvä aurinko, ja lapsuuden painajaismateriaalit on taattu!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: