h1

4. luukku

4 joulukuun, 2012


Randall Ascot (Professor Layton and the Miracle Mask)

Randall on suhteellisen uusi tuttavuus – itse asiassa tätä kirjoittaessa kyseinen peli, Miracle Mask, on vielä kesken, ja todennäköisyys ei-niin-yllättäville twisteille on noin 90%. Mutta siitä viis! Randall on listalla syystä, joista vähäisin ei ole tämän pistämätön tyylitaju ja hipstertaso, joka ylittää ainakin Punavuoren pipopäät silmät kiinni heittämällä. Kelatkaa nyt! Jätkä käyttää paksusankaisia laseja, eikä ole edes likinäköinen! Nyt kyllä.

Randallista tekee toki mallikansalaisen myös se seikka, että tämä on Laytonin nuoruudenkaveri jostain 17 vuoden hujakoilta. Ilman Randallia emme olisi koskaan päässeet todistamaan Laytonin hämmentävää puskatukkaa! Tämä itsessään ansaitsee jo jonkinlaisen palkinnon. Ok, onhan se myös ihan mielenkiintoinen hahmona, noin niinkun lapsenomaisen innostuksensa ja hysteerisyytensä puolesta, johon anka voi helposti samaistua. Silläkin uhalla että sieltä on nyt vyörymässä vielä päälle jotain angstausdraamaa ja salaidentiteettejä. Niin paljon anka Randallista tykkää!

4 kommenttia

 1. orz

  Oikeesti tykkäät vaan koska homolust!


  • Projisointitutka vilkkuu punasella!

   Mut ei siinä kiva fanart on kivaa jne


 2. :DDDDDDDDDDDDDDDD Just viime viikolla vedin Miracle Maskin läpi! En ihan tykkää siitä, että Laytonin rakkaus pulmia ja arkeologiaa kohtaan on perua joltain muulta eikä kumpua hänen omista kiinnostuksistaan, mutta se 18 vuoden takainen tragedia on todella voimakasta kamaa. Kyllä itketti.

  Ja tulihan minullekin hiukan se vaikutelma, että Randall tykkää Laytonista vähän sillai. Mutta kukapa ei tykkäisi? =^.^=


  • Ihan totta tuo, että Laytonin pulmaperinteen kiinnittäminen johonkin toiseen hahmoon tuntuu vähän höhlältä, sen verran antaumuksella niiden parissa ollaan väännetty monen pelin ajan. Liekö sitten haettu nimenomaan sitä lisämaustetta ystävyyteen, vrt Ace Attorneyn tyylinen SUN VUOKSI TEIN -lisä, jolla on toki aina ottajansa fanien parissa : DVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: