h1

15. luukku

15 joulukuun, 2011

Millä fiktiivisellä peliaseella haluaisit ampua point blankista karhuja?


Tämän luukun vastaukset ovat häpeilemättömän Halo-pohjaisia, mutta anka ei voi mitään sille että toisinaan jotkut asiat resonoivat sielussa muita enemmän. Koska karhut ovat isoja ja suhteellisen kestäviä elukoita, ei niiden kimppuun voi käydä ihan millä tahansa hernekepillä varustettuna. Tässä skenaariossa on oikeastaan kaksi tasoa: ne aseet, joilla karhua olisi oikeasti fiksu ampua point blankista, sekä ne aseet, joista sitä olisi vain hauska ampua point blankista (itsesuojeluvaisto ei ole se, josta anka on tunnettu).

Type-50 Directed Energy Rifle/Heavy a.k.a. Concussion Rifle

Anka aloittaisi karhujahtinsa perinteisesti Consussion Riflella, jonka avulla eläimen saisi sekä tainnutettua että lennätettyä ilmaan koomisin seurauksin. Tarkoituksena ei olisi suoranaisesti tappaa kertalaakista, vaan saada aikaan dynaamista sodankäyntiä mesikämmenen kanssa. Ase soveltuu muutenkin paremmin lähikohteiden metsästykseen, joten ankan itsemurhamissioon sen valinta on täysin perusteltu.

Type-33 Guided Munitions Launcher a.k.a. Needler

Needler soveltuu käyttötarkoitukseltaan karhun kanssa rymistelyyn, sillä nopeasti sarjatulena ammuttavat sirpaleammukset eivät menetä tehoaan lähikontaktissa. Takajaloilleen kohonneen karhun pehmeä vatsakarva olisi otollinen Needlerin räjähtäville ’neuloille’, pureutuen suojaamattomaan lihaan kuin paistovahti joulukinkkuun. Periaatteessa Needle rifle soveltuisi Concussion Riflen kanssa paremmin yhteistyöhön mikäli tarkoituksena olisi pyrkiä head-shottaamaan karhua, mutta koska jätämme sen toiselle metsästysreissulle, voi karhun kanssa tyytyä leikkimään hippaa lähietäisyydeltä hieman pidemmäksi aikaa.

Type-25 Grenade Launcher a.k.a. Brute Shot

Brute Shot lukeutuu puolestaan sarjaan ”hei nyt oikeesti”, mutta tavanomaista ripeätempoisena kranaatinheittimenä anka haluaisi silti ottaa sen mukaan karhumetsälle. Ase täydentäisi vaihtelevuuden epäpyhän kolminaisuuden, sillä Consussion Riflen ja Needlerin vastapainona sillä voisi niittää metsää laajemmin ja aiheuttaa itselleen ensimmäisen asteen palovammoja ampumalla point blankista puita. Tähtäyksen epätarkkuus vain lisää jännitystä elämään!

Bubbling under: Type-2 Energy Weapon/Hammer a.k.a Gravity Hammer

Tämä ei tarvitse selityksiä, mutta voisi tehdä touhusta liian yksinkertaista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: