h1

10. luukku

10 joulukuun, 2011

Kaksi peliä, joista haluaisit nähdä crossoverin

L.A. Noire x Cooking Mama


Koska Professor Layton x Phoenix Wright on totisinta totta, on yksi universumin odottamattomimmista yhtälöistä kuitattu pois crossover-listalta. Jäljelle jää kuitenkin liuta aivovaurion aiheuttavia yhdistelmiä, joista tällä kertaa mukaan valikoitui L.A. Noire x Cooking Mama.

Tässä pelissä Mama olisi pesunkestävä ykkösetsivä, jonka tie kulkisi tiskausharjoittelijasta kolmen Michelin-tähden gastronomiksi sekä lopulta ruokapoliisivoimien huipulle. Kun Colonel Sanders lahjoo paikallisia terveysviranomaisia tai Herkkumuseon arkistoista katoaa liuta korvaamattomia tryffeleitä, vain Maman pettämätön päättelykyky ja periksiantamattomuus voivat pelastaa päivän. Kukaan ei tunne näitä katuja ja keittiöitä paremmin kuin Mama!

Tyylikkäässä hatussaan Mama taitaa niin pikkutarkan todisteiden näpertelyn kuin todistajienkin käsittelyn. Yhteistyökyvytön silminnäkijä on helppo kammeta omalle puolelle joko pehmeän voitelun tai ankaramman grillauksen tuloksena, sillä Mama osaa lukea tilanteita niiden vaatimalla herkkyydellä. Jos synkällä kujalla pääsee joku yllättämään, päättyy päällekarkaajan matka viimeistään muutamaan ripeään fileerausveitsen heilautukseen! Mama on myös täydellinen partneri, sillä hän jaksaa aina kannustaa: not bad, keep going! Wonderful! Better than Mama!

Mama joutuu kuitenkin uransa kinkkisimmän haasteen eteen, kun Count Chocula ja Tony Tiikeri löytyvät kotoaan kuristettuina, ja rikoksen jäljet näyttävät johtavan yhä syvemmälle elintarviketeollisuuden syövereihin. Vaarassa näyttävät olevan aamiasmurokasvojen lisäksi muut hiilihydraatteja salakavalasti elimistöön ujuttavat tahot, ja pian Mama onkin vyötäisiään myöten pahaenteisen karppaajasalaliiton sotkuissa. Vain kylmät hermot, ravitsemustietoisuus sekä ripaus rohkeutta voivat saattaa syylliset oikeuden eteen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: