h1

5. luukku

5 joulukuun, 2011

Kenen videopelihahmon kanssa lähtisit ottamaan matsia kiinalaisia apinoita vastaan?

Max (Sam & Max)


Kiinalaiset apinat ovat vakava uhka, etenkin jos niillä on fetsit päässä. Tätä tärkeää tehtävää varten anka rekrytoisi mukaansa eittämättä Maxin Sam & Maxista. Ilmeisesti joka joulukalenterissa täytyy olla luukku, joka on kyseiselle hurupäälle omistettu…

Mutta on valinnalle syynsä! Max on pieni, notkea ja vikkeläliikkeinen otus, jonka tahmanäpit yltävät sinne mihin muiden käsi ei kurota. Tästä johtuen uskon, ettei hänelle tuottaisi paljonkaan ongelmaa tarrata kiinni rasvatun salaman lailla liikkuviin apinoihin, jotka jättäisivät monet muut nuolemaan näppejään. Kun Max pitelisi elukkaa vahvasti otteessaan, voisi anka ampua molempia päähän esimerkiksi sahatulla haulikolla. Maxin tuntien jänis ei olisi tästä tietysti millänsäkään.

Myös Maxin metsästysvietti on kohdallaan, eli hänelle ei tuottaisi vaikeuksia orientoitua toimintaan vaikkapa viiden minuutin varoitusajalla. Pelkkä punaisen fetsin näkeminen todennäköisesti riittäisi virittämään hänet oikeaan mielentilaan, joten seikkailu ei olisi ikinä kaukana. Jos apina kävisi päälle veitsi tanassa, loikkaisi Max tämän kimppuun viis veisaamatta mahdollisista vammoista, mistä johtuen anka voisi keskittyä teilaamaan vähemmän aseistautuneita apinoita hyvällä omatunnolla esimerkiksi paistinpannulla.

Taistelun lomassa anka ja Max voisivat laulaa hersyviä itsekeksimiään lauluja räikeästi nuotin vierestä, sekä päivän päätteeksi kasata fetseistä abstraktin taideteoksen, jonka he voisivat yhdessä myydä Kiasmaan isolla rahalla. Tällä rahalla he voisivat lomailla Las Palmasissa sekä perustaa oman, Lost Boys -nimeä kantavan apinanmetsästysfirman, jonka logossa molemmat poseeraisivat aurinkolasit päässä. (Ok, tämän idean anka on törkeästi varastanut Kokkola Cityn gangstoilta, mutta se on niin toteuttamiskelpoinen että kelpaa toiseenkin fiktiiviseen seikkailufantasiaan.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: