h1

2. luukku

2 joulukuun, 2011

Minkä televisiosarjan haluaisit muuttaa videopeliksi?

Parks & Recreation


Jos minkä tahansa televisiosarjan saisi muuttaa videopeliksi… Mahdollisuuksia on lukemattomia, osa enemmän todennäköisiä kuin toiset (Misfitsin Jail Break Auto!), mutta jos yksittäinen sarja pitäisi muuntaa pelimuotoon täysin mielivaltaisella päätöksellä, voisi anka kuvitella hyvin esimerkiksi Parks & Recreation RTS:n, jossa pelaajan tulisi Leslie Knopena rakentaa maailman valtaansa ottava puisto-osasto erilaisia resursseja organisoiden.

Mitkä yksiköt (hahmot) saisivat aikaan eniten tuottavuutta milläkin saralla? Kuinka paljon resursseja antaisit esimerkiksi Tomin käsiin markkinoinnissa (varovasti, liiallisuuteen meneminen tekee tästä suuruudenhullun ja voittojen sijasta sinulla on pian käsissäsi kymmenen glitteriin verhottua norsua Justin Timberlake -kloonit selässään)? Mitä luottaisit Jerryn käsiin ilman, että saat alati olla varmistamassa tehtävän onnistumista? Rakentaako monta pikku-Chrisiä zerg-rushaamaan Viemäriosasto, vai luottaako kaiken potentiaalisesti tehokkaamman, mutta paineen alla musertuvan Benin käsiin? Älä unohda Annia, joka voi parantaa kaikki yksikkösi piilevillä sairaanhoitajakyvyillään!

Entä villit jokerikortit, Ron Swanson ja April, jotka tekevät kaikkensa hannatakseen järjestelmää vastaan, mutta voivat kääntää tappion yllättäväksi voitoksi nokkelalla sijoittelulla? Andysta puhumattakaan – tässä jos missä on bingobonus, jonka voi hyödykseen organisoida vain todellinen hallintonainen, kaikkien Leslieiden Leslie! Kun horisontissa siintävät pahat kirjastonhoitajien joukot ja kansalaisfoorumin sekopäät myllertävät päälle, ei ole aikaa epäröidä, joten Leslienä sinun tulee tehdä pikaisia päätöksiä reaaliajassa. Onneksi päivän päätteeksi kotona odottavat vohvelit ja kermavaahto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: