h1

Anka editorial: Videogame Valentines

14 helmikuun, 2011

Anka editorial: Videogame Valentines

Lyhyesti: Kerro se Kirbyllä

On taas se aika vuodesta, kun markkinamiehet hierovat tyytyväisinä yhteen ahneita käsiään ja hipsterit itkevät komeroissaan ironisesti yksinäisyyden tuskaa: iki-ihana ystävänpäivä, tai kansainvälisemmin St. Valentine’s Day! Koska teemajuhlat ovat tietenkin parasta heti itsensävalaisevien meduusojen jälkeen, osallistuu anka yhdentekevään höyryilyyn tekemällä kompaktin yhteenvedon omista tähänastisista lemppareistaan videopeliaiheisten ystävänpäiväkorttien saralla. Tunnustetaanko tänä vuonna tunteita Master Chiefin vai Shepardin muodossa? Iskeekö söpöstelyvaihteen päälle Kirby vai Katamari? Pelkällä nopealla googletuksellakin valinnanvaraa varmasti riittää, ja mikä parasta, virtuaalikortti ehtii perille vaikka heti!

4 Color Rebellionissa on pystyssä jo tälle vuodelle räätälöityjä kortteja. Luovuus ja tyyli ovat hallussa, mikä takaa varmasti suotuisan vastaanoton. Samalla kannattaa tarkastaa myös Burn the Internetistä löytyvät arkistot, joiden kätköistä löytyy lisää vanhempia mutta sitäkin hauskempia töitä.

Alexandria Neonakis lukeutuu myös omiin suosikkeihini persoonallisella taiteellaan. Lisää Left 4 Dead -aiheisia piirroksia löytyy Penny Arcaden foorumeilta sekä Kotakun syövereistä täältä.

Edellisen linkin alta löytyy myös Capcomin suosikkini, eli viimevuotiset Super Street Fighter IV:n väreissä komeilevat, hauskat kortit, jotka on koottu kaikki Capcom-Unityyn. Ainut pettymys on Jurin yhteydessä missattu ilmiselvä puujalka: kortissahan pitäisi selkeästi lukea enemminkin ”I’m heels over head”, geddit, geddit?!

X-entertainmentin sivuilta puolestaan paljastuu lähes jokaiselle tuttuja retro!Mario-kortteja, jotka lämmitävät varmasti kaikkien niiden sydämiä, jotka lapsuudessaan Nintendo-lehden persoonallisia sarjakuvia lukivat (olkaa hillo!). Anka suosittelee myös tarkastamaan toki seuraavilta sivuilta löytyvät TMNT-kortit, sillä tätä kornimmaksi ei juuri pääse. Ja se on oikein!

Korniuden sijaan anka päätyi tosin tänä vuonna kiistatta seuraavaan tunteita herättävään ratkaisuun: Starcraft II -valentineihin. Vaikka lemmityn tiimi olisikin tiedossa, voi valinta silti tuottaa päänvaivaa, sillä Protossin, Zergin sekä Terranin grafiikat ovat kaikki visuaalisesti hyvin miellyttäviä. Ehkä viime kädessä voi soveltaa tuttua Muumi-filosofiaa, eli ”kun ei osaa valita, on parasta ottaa kaikki”.

Jos sen sijaan mielii lähettää ihan fyysisiä kortteja, on askarteluhenki edelleen voimissaan. Etsyn puolelta on helppo paikantaa useampikin videopeliaiheinen template oman kortin väkertämiseen (vaikka pientä huijauksen fiilistä on ilmassa, enkö voi rahalla saada jotakuta toista postittamaan ystävyyden/rakkaudentunnustusta puolestani?!). Sekä PaperRockScisorzin että kiracardsin putiikit ovat nappivalintoja kasibittisen nimeen vannoville. Varsinkin jälkimmäisen suhteen herkistymisvaara on ilmeinen, ja mikäli armaasi ei arvosta esimerkiksi tätä, ei hän selkeästi ole tunteittesi arvoinen.

Etsystä löytyy korttien lisäksi lukuisia muita loistavia ystävänpäivälahjoja, joista ankan suosikeiksi tänä vuonna nousivat ehdottomasti läppäriin lätkittävät siirtokuvat. Erityisesti mäkkifägäreillä riittää sattuneesta syystä viihdettä erilaisia luovia ratkaisuja selatessa. Mitä sieltä sitten koriin eksyi? No…

Hyvää pelihuuruista ystävänpäivää kaikille 8-bit ankan lukijoille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: