h1

10. luukku

10 joulukuun, 2010

A game everyone should play

Chrono Trigger


Chrono Trigger saa kaiken näyttämään hyvin vaivattomalta. Polveileva juoni, monipuolinen ja mielenkiintoinen taistelusysteemi, toimiva grafiikka, loistava soundtrack. Se ei valitse yksinkertaista lähestymistapaa, se ei ota itseään liian vakavasti tai yritä olla ihmeellisempi kuin on, se on maanläheinen ja helposti lähestyttävä. Se on parhaimpia jrpg-pelejä koskaan, ja ehdottomasti Squaresoftin taidokkaimpia esityksiä koko pelitalon historian aikana.

Kaikkien pitäisi pelata Chrono Triggeriä, sillä se on pelaamista parhaimmillaan: hauskaa, mielikuvituksellista, mielenkiintoista, mukaansatempaavaa. Se tarjoaa pelaajalleen lukemattomia mahdollisuuksia löytää uusia puolia samasta teoksesta, valita oman polkunsa ja päättää tarina yhdellä yli kymmenestä eri lopetuksista. Chrono Trigger on se japsiärpeegee jota paatuneinkin länkkäriropeharrastaja kehtaa julkisesti pelata ilman, että animeviitteet alkavat ahdistaa, sekä vastavuoroisesti se nimike, joka haastaa geneerisiä tusina-jrpg:itä pelaavat miettimään miten monella tavoin samaa perinteistä formaattia voi toteuttaa.

Chrono Trigger ei ole täydellinen, mutta se on kunnianhimoinen, vilpitön sekä ajaton. Jonain päivänä anka aikoo myös kirjoittaa siitä sen ansaitseman artikkelin, mutta sitä odotellessa jokainen peliin tutustumaton voi kokeilla itse, mistä kaikki hype on saanut alkunsa (nyt myös DS:llä).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: