h1

Työn alla: osa 3

29 huhtikuun, 2010

Ei-niin-pienimuotoista kevätkiirettä ilmassa, eli sekä peliaika että siihen investoitava aivokapasiteetti on imetty vielä hetkeksi suht kuiviin kouluhommien ja muiden projektien ansiosta. Luvassa on kuitenkin jopa viikon mittainen nollaustauko pelien parissa, joten kunnon sisällön pariin päästään varmasti palaamaan jälleen vapun hurinoiden jälkeen. Tätä odotellessa kärsimättömimmät voivat tarkastella jälleen ankan tämänhetkisiä sluibailupelejä, joiden parissa on kulunut sitä harvinaista vapaa-aikaa:

Mass Effect: eli vitsikkäästi edellispostausta seuranneena viikonloppuna anka päätyi oikeasti seuraamaan vierestä seikkailuja villeillä planeetoilla, ja mielenkiinto kohosi siinä määrin että peli on varastamiskasassa heti kun pelin oikea omistaja siitä näppinsä irroittaa. Tämän lyhyenkin session aikana ehdittiin ankan veljen kanssa puida mm. moraalisia ongelmia leijuvan hyytelön suhteen sekä ajaa romurallia kallioisissa tunnelmissa. Rollin’ rollin’ rollin’

Princess Debut: Puhtaasti kuriositeettiosastoon valittu peli, joka toivon mukaan sinne piakkoin ilmestyy kunhan aiheesta löytyy jotain muutakin sanottavaa kuin ”nghooogh miks jäin jumiin ton hiton insestijallen kanssa”. Tämän jälkeen anka ei ihan oikeasti halua kuulla enää ikinä sellaisia ikivihreitä kuin ”Eine kleine Nachtmusik” tai ”When the saints go marching in”. Nghooooogh

Disgaea: Grindan grindan grindan eli aivojen nollausta parhaimmillaan. Kun essee ei ota luonnistuakseen mutta dedikset painavat päälle, on elämä aina hieman helpompaa Prinnyjä räjäyttelemällä, mitäpä siinä sen syvällisempää. (Ankan luona majaileva mini-Prinny tosin on toista mieltä, syystä tai toisesta.)

Darkwing Duck: Ducktales-artikkeli herätti ankassa suuren himon päästä takomaan uudelleen myös tätä ankka-aiheista nes-klassikkoa, joten hattu tanaan ja kaduille pieksemään peeloja. Viemärit ovat edelleen perseestä mutta mikäs siinä, musiikki toimii ja tunnaria voi jäädä popittamaan täysillä vaikka tunniksi kämppisten iloksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: